Hela den här hemsidan handlar om dig

 

Hej, kul att du hälsar på.

Du har kommit till Veckans bok som är en samlingssida för två bokförlags utgivning:
Ego förlag som har funnits i hela 24 år och ger ut konkreta och upplyftande böcker om hur man gör sitt liv ännu bättre. Vi har gett ut många intressanta och populära böcker genom åren och hamnade alldeles nyligen på plats 30 av Sveriges 50 största bokförlag.

Och

Bokförlaget Redaktionen har funnits i 28 år och ger ut böcker som handlar om yrkeslivet, men på ett inspirerande sätt. Vi skriver om att starta eget, om att få fart på sina drömmar som företagare och att lyfta sig själv som person och företagare. Vi är konkreta och hjälpsamma.

Äras den som äras bör❤️

Tack till dig och alla andra kunder som håller oss under armarna och på tårna samtidigt genom att köpa våra böcker. Vi har faktiskt över 80 000 kunder och det är tack vare er som vi får finnas kvar och planera nya idéer som gör livet lättare för andra. ❤️

Jag som startade det här har en bakgrund som huvudförfattare för olika TV-såpor (Vänner och Fiender, OP:7, Nya tider osv) och har skrivit några romaner men har också haft en frågespalt om män i Damernas Värld och varit krönikör på Radio Stockholm, i Dagens Nyheter och i tidningen Metro. Jag har också fuskat som uppfinnare och har patent på Draghajen som är en manick som hjälper folk som fiskar att få tillbaka fiskedrag som har fastnat.

Och wow! Vilket år vi hade förra året.

Vi hade så många storsäljande böcker på en gång att vi till slut fick 100 000 kr över att ge bort till organisationen Love and Hope (som jobbar mot barnprostitution) och 50 000 kronor till organisationen Dogrescue (som räddar rumänska gatuhundar).

Titta gärna runt och se vad vi har för böcker som kan hjälpa dig framåt.

Välkommen hit ❤️
Bästa hälsningar
Stefan Ekberg
Förläggare

 

 

VÅRA BÄSTÄLJARE JUST NU

Kampanj!
Det ursprungliga priset var: 395.00kr.Det nuvarande priset är: 289.00kr.
Kampanj!
Det ursprungliga priset var: 399.00kr.Det nuvarande priset är: 269.00kr.
Kampanj!
Det ursprungliga priset var: 369.00kr.Det nuvarande priset är: 269.00kr.
Kampanj!
Slut i lager
Det ursprungliga priset var: 385.00kr.Det nuvarande priset är: 279.00kr.
Kampanj!
Det ursprungliga priset var: 395.00kr.Det nuvarande priset är: 279.00kr.